Novosti Budva noću 2019

2. 07 2015.

Top Hill: Večeras otvaranje

$naslov - Budva Nocu

Nova sezona koncerata i DJ nastupa u diskoteci Top Hill počinje večeras, 02. jula, za kada su najavljeni nastupi Sardi, Lo i Nigela.

"Opening Weekend" najavljen je za period od 02. do 04. jula, a oduševiće sve ljubitelje kvalitetnog noćnog života.

Top Hill će i ovog ljeta biti epicentar najkvalitetnijeg noćnog provoda, gdje će pod sloganom Superstar Season 2015 nastupiti najveća dj imena iz samog vrha elektronske muzičke scene.

Legendarni Fatboyslim čiji se nastup na Brighton Beach-u pred 250 000 posjetilaca i dan danas prepričava. Čovjek koji najviše voli da pušta muziku  na otvorenom, nije krio oduševljenje kad je saznao da je upravo Top Hill diskoteka tog tipa.

Fedde Le Grand koji je oduševljen Crnom Gorom i kome je crnogorska publika prirasla srcu.

Fenomenalni Chuckie koji je pretprošlo ljeto napravio pravi spektakl puštajući muziku bez pauze četiri sata, čovjek čiji se povratak sa nestrpljenjem očekuje u nadi da će nadmašiti svoj nastup iz 2013.

Sander Van Doorn dj  za čije se nastupe na Top Hillu uvijek traži karta više.

Poznati dj dvojac Nervo koji čine sestre Mimi i Liv Nervo, koje su učestvovale u stvaranju globalnog mega hita David Guette i Kelly Rowland  When Love takes po prvi put će nastupiti u Crnoj Gori. Zatim Borgeous, Sunnery James & Ryan Marciano, The Cube Guys, Prok&Fitch, Jewelz & Sparks.

Ove  sezone Top Hill je pripremio raznovrstan program za svoje posjetioce, kroz tematske žurke I’m A House Gangster svi ljubitelji urbanijeg i underground zvuka uživaće u setovima nekih od najtraženijih dj imena iz Crne Gore i regiona: Millok, Wise D & Kobe, The Beatshakers, John Culter, Mirko & Meex, Mr Jools.

Tu su i neizostavne  Blakan Soul večeri, u okviru kojih će nastupiti zvijezde balkanske estradne scene Zdravko Čolic, Željko Samardžić, Severina, Tony Cetinski, Ceca, Haris Džinović, Miroslav Ilić, Aca Lukas, Halid Bešlić, Dženan Lončarević.