Novosti Budva noću 2019

13. 07 2016.

Sea Dance: Sve je spremno za spektakl!

$naslov - Budva Nocu

Više od 20.000 turista iz više od 50 zemalja, više od 100 izvođača, uz čak 200 međunarodnih predstavnika medija dolaze u Crnu Goru radi ovogodišnjeg, trećeg Sea Dance festivala koji će biti održan od 14. do 16. jula na budvanskoj plaži Jaz.

Prvi kamperi su već pristigli na Jaz, a festivalske kapije otvoriće će se u četvrtak od 19h, za do sada najbolji festivalski program koji će u naredna tri dana i noći ugostiti preko 100 izvođača na 7 festivalskih bina i muzičkih zona!

Sve je spremno da ovogodišnji Sea Dance na spektakularan način otvori muzička ikona i jedan od najpopularnijih producenata današnjice - Skrillex! Koncert koji će se prepričavati još godinama prirediće britanska grupa Hurts, kultni londonski sastav Stereo MCs, belgijska DJ zvijezda Lost Frequencies, legendarni techno mag Jeff Mills, višenagrađivani južnoafrički house DJ Black Coffee, kao i muzička liderka grupe Faithless - Sister Bliss sa DJ setom, ruski DJ duo Filatov & Karas koji je remiksom "Dont be so shy" osvojio svijet, te pionir ambijentalne elektronske muzike, Banco de Gaia! I ove godine popularna bass muzika na Jazu će imati neke od najvećih izvođača sa svjetske scene, a pored Skrillexa, tu je i njegov jedini pravi naslednik Zomboy, ali iotac drum’n’bass pravca, Andy C, apsolutna legenda londonske sceneGoldie, ali još i plejada igrača iz prve lige, kao što su Sub Focus & MC ID, Shy FX ft. MC Stamina, Cartoon, My Nu Lang & Dread MC i drugi.Na Jazu ćemo uživati i uz muziku nekih od najboljih regionalnih bendova i muzičara kao što suS.A.R.S, Who See, Marčelo, Marko Nastić, Mladen Tomić, Miss Sunshine, Lea Dobričić, Gillerz i brojni drugi.

Nezaboravno druženje u Sea Dance festivalskom kampu na obali mora

Kamp se nalazi na samoj obali, svega 50m od mora, usred glavnih festivalskih zbivanja, po čemu je višestruko nagrađeni festival na Jazu, jedinstven u svijetu. Druženje domaćina sa ljudima iz svih krajeva svijeta, spavanje pod vedrim nebom i cjelodnevno kupanje očekuju posjetioce Sea Dance kampova. Pored garantovanog mjesta u kampu, posjetiocima Sea Dance kampa biće obezbijeđeni zatvoreni tuševi sa toplom vodom, toaleti, lavaboi, raznovrsna ponuda hrane i pića, stanica za punjenje elektronskih uređaja, dok će o njima brinuti osoblje recepcije, stjuarti i volonteri. Svima koji se opredijele za Premium kamp Sea Dance festivala, biće omogućen zakup mjesta u posebno izdvojenom i čuvanom prostoru, sa natkrivenom velikom tendom koja će obezbijediti dodatni hlad, uz zasebne tuševe i toalete, kao i pravo na brz prolaz prilikom prijave na recepciji kampa. Kupaći kostim, peškir za plažu, naočare za sunce i neki dobar zaštitni faktor – obavezni!

Zamjenska mjesta na festivalu

Sea Dance festival vaučer potrebno je zamijeniti za festivalsku narukvicu koja korisniku omogućava ulazak na festivalski prostor. Prilikom zamjene potrebno je prikazati lični dokument radi utvrđivanja državljanstva. Zamjenski šalteri na recepciji kampa rade bez prekida, dok će zamjenska mjesta na samom ulazu na festival raditi u sledećim terminima:

- Četvrtak, 14. jul, od 10h do 03h

- Petak, 15. jul, od 16h do 03h

- Subota, 16. jul od 17h do 03h

Ulazi

Kapije Sea Dance festivala radiće dvokratno - za dnevni i večernji dio programa festivala. Svakog dana posjetioci će moći da prate dnevni program do 18 časova kada je planirana pauza, i priprema programa za večernji dio nastupa.

U 19 časova kapije se otvaraju za večernji program, a zatvaraju se u tri sata posle ponoći.

Zbog očekivanih gužvi na festivalu, organizatori apeluju na posjetioce da na festival dođu ranije kako bi izbjegli gužve na kapijama. Ulaz na festival je dozvoljen samo na jasno obilježenim i obezbijeđenim ulazima, samo uz ulaznicu. U toku jednog dana može se ući na festival samo jednom za dnevni program, i samo jednom za večernji program.