Novosti Budva noću 2020

1. 07 2014.

Sea Dance promo žurke

$naslov - Budva Nocu

Od petka 04. jula pa sve do samog početka Sea Dance festivala trajaće promotivna turneja žurki zagrijevanja za morsko izdanje EXITa, pod imenom "SEA DANCE WARM UP TOUR".

Osim uvoda u atmosferu festivala, cilj projekta promo žurki je i promocija cjelokupne crnogorske obale i kao i crnogorskog turizma. Osam vrelih ljetnjih večeri donijeće svim ljubiteljima festivala, i istinskim klaberima, mnogobrojna iznenađenja i vrijedne Sea Dance nagrade!

Sve posjetioce tokom cijele turneje zabavljaće sjajni subotički bend Perpetuum Mobile sa coverima numera izvođača koji će nastupiti na SeaDance festivalu, kao i neki od DJeva koji će se od 15. do 17. jula naći u specijalnim b2b setovima Dance Paradise bine. Ulaz na sve žurke je slobodan.

Tim Sea Dance festivala je za sve posjetioce promo žurki pripremio brojna iznenađenja, među kojima i zanimljive poklone i aktivacije, kroz koje će svi zainteresovani moći da osvoje vrijedne nagrade i super se zabave!

U narednim danima publiku očekuju nova iznenađenja, kao i novi datumi promotivnih žurki u ostalim gradovima, a sve u okviru "SEA DANCE WARM UP TOUR".

Prva u nizu promo žurki, održaće se u petak 4. jula u Podgorici, HL clubu, na sjevernoj tribini Stadiona, gdje će nastupiti Perpetuum Mobile, DJ Marko Milosavljević.

Već u subotu karavan nastavlja svoj put i seli se u nikšićki Del Boy pub, gdje će publiku tokom večeri pa sve do ranih jutarnjih sati zabavljati Perpetuum mobile i DJ-evi Marko Milosavljević, Freaky Funk, i Proximus.

U srijedu 09. jula očekuje nas pravi spektakl i promo party u jednom od najboljih noćnih klubova na Jadranu - Top Hillu u Budvi. Perpetuum Mobile, DJ Lo i Marko Milosavljević prirediće pravu uvertiru za nastup sjajnog holandskog DJ-a i producenta R3haba. Uz Afrojacka i Chuckieja, R3haba se svrstava u jednog od najtalentovanijih i najtraženijih predstavnika modernog holandskog housea. Ulaz na ovu promo žurku do ponoći će biti besplatan.

Plato ispred lokala Varadero, Augusta, Green Mill u Baru 10. jula biće rezervisan za Sea Dance karavan. Publika će do kasnih večernjih sati uživati u repertoaru numera Perpetuum mobile kao i nastupima DJ-eva Marka Milosavljevića, Rayo i Perry.

Zabava se nastavlja odmah dan nakon toga i to 11. jula u Herceg Novom i to na dvije lokacije. Na Škveru, tačnije platou ispred lokala Nautica, Porto, Stanica nastupiće Perpetuum mobile uz podršku DJ Soft 85, dok je Pivnica rezervisana za pravi DJ spektakl koji će prirediti BodziE, P.S. i Marko Milosavljević.

Ista postavka predstaviće se i tivatskoj publici 12. jula, takođe na dvije lokacije. U popularnom lokalu My Club planiran je nastup Perpetuum Mobile, uz podršku DJ Perry i Gandi, dok je za Regatu rezervisan DJ program gdje nastupaju Marko Milosavljević, P.S., i tivatski DJ- evi Buba i Makana.

Na spisku promo žurki je i plaža Kamenovo na kojoj će 13. jula na dnevnoj žurci pored sastava Perpetuum Mobile i DJ Marka Milosavljevića nastupiti i DJ Mr. Jools i Ćoske.

Posljednja u nizu žurki desiće se 14. jula, veče uoči početka festivala, u kotorskoj diskoteci Maximus gdje će pored Perpetuum Mobile i DJ Marka Milosavljevića publika imati prilike da čuje i Nigela i Niggor-a.

Već naredni dan, u utorak, 15. jula, počinje najbolji muzički festival na Jadranu, SEA DANCE na prelijepoj plaži Jaz kod Budve! Tokom tri dana, od 15. do 17. jula na šest bina predstaviće se najuaktuelnija imena svjetske, regionalne i domaće muzičke scene: Jamiroquai, Underworld, Example Live, Klingande, Juan Atkins, Timo Maas, Roger Sanchez, Patife, Mirk Knight, Bad Copy, Darkwood Dub, Eddy Temple-Morris, Eyesburn, Lollobridgida, Kiril Djaikovski ft. TK Wonder i mnogi drugi!

Ulaznice po poklon cijenama od 19,99 eura i 24,99 eura, u prethodnim sedmicama su rasprodate, a zbog izuzetno velikog interesovanja, ostao je još veoma mali broj trodnevnih ulaznica po aktuelnoj promo cijeni od 29,99 eura, kao i jednodnevnih karata po cijeni od 17,99 eura za prvo, odnosno 12,99 eura za drugo i treće veče festivala. Procjenjujemo da će ovaj ograničen kontingent ulaznica po promo cijeni biti rasprodat u narednih sedam do 10 dana. Zato požurite i kupite svoje ulaznice na vrijeme.

Karte se mogu kupiti na nekom od 52 najbolje pozicionirana prodajna mjesta u 19 gradova, objektima „Štampe" i „Tobacco S Pressa", na šalterima 17 filijala Hipotekarne banke.

Podsjećamo, redovna cijena ulaznica za Sea Dance festival iznosiće 44 eura.

Za posjetioce Sea Dance festivala iz Crne Gore specijalno su dizajnirani turistički paketi i to SEA DANCE paket koji obuhvata ulaznicu za SDF + prevoz iz crnogorskih gradova, kao i smještaj u kampu na Jazu po cijeni od 79€.

Više informacija na www.summer.budva.com/me/sea-dance