Novosti Budva noću 2019

11. 05 2015.

Roisin Muprhy na Sea Dance 2015!

$naslov - Budva Nocu

Svjetska diva moderne muzičke scene Roisin Murphy (Rošin Marfi), u petak, 17. jula će nastupiti na glavnoj bini Sea Dance festivala na Jazu!

Biće ovo njen premijerni nastup u Crnoj Gori, u sklopu svjetske turneje na kojoj promoviše novi album „Hairless Toys“. Aktuelni vlasnik titule najboljeg evropskog festivala, Sea Dance festival će se naći rame uz rame sa najznačajnijim festivalima koji će ove godine ugostiti Roisin Murphy, kao što su Berlin festival, španski Sonar, britansk gigant Isle of Wight, belgijski Rock Werchteridrugi.

Aktuelni vlasnik titule najboljeg evropskog festivala, Sea Dance festival će se naći rame uz rame sa najznačajnijim festivalima koji će ove godine ugostiti Rošin Marfi, kao što su Berlin festival, španski Sonar, britanski gigant Isle of Wight, belgijski Rock Werchter i drugi.

Programu ovogodišnje Exit Avanture pridružiće se i kalifornijski hitmejkeri Capital Cities koji će nastupiti u završnoj noći proslave ovogodišnjeg 15. rođendana Exit festivala, u nedjelju 12. jula, na Petrovaradinskoj tvrđavi.