Novosti Budva noću 2020

5. 07 2017.

Budite i ovog ljeta dio najboljeg provoda u Budvi!

$naslov - Budva Nocu

Vrela ljeta su nezamisliva bez nezaboravnih noći u metropoli crnogorskog turizma – Budvi. Lider u tom pogledu je svakako noćni klub na otvorenom Paris, koji vas i ovog ljeta čeka na dobro poznatoj lokaciji – na glavnom šetalištu, u centru Budve!

Night club Paris je već godinama epicenter najboljeg provoda na Crnogrskom primorju, za koji su zadužene najveće zvijezde na Balkanu, koje svake večeri prave atmosferu za pamćenje.

Zato je night club Paris sinonim za odlične žurke u jedinstvenom ambijentu na otvorenom, čime se ne može pohvaliti ni jedan drugi klub. Ono što je posebno bitno naglasiti da je ulaz na sve koncerte slobodan! 

U night club-u Paris su se potrudili da i ove godine u Budvu dovedu najbolje muzičare, pa ćete tokom vrelih ljetnjih noći moći da uživate u koncertima Đanija, Dejana Matića, Peđe Medenica, Tropico benda. Osim njih, tu će biti i - Slađa Allegro, Dženan, Šako, Marina Visković, Ana Kokić, Mirza Selimović, Lapsus Bend, Aca Živanović​, In Vivo, Vanilaz

Ova sezona obećava dobru zabavu, a u to ćete moći da se uvjerite već u četvrtak 6. jula, kada je zakazano svečano otvaranje!

Ljubazno osoblje, fenomenalno osvjetljenje i najbolja muzika, recept su za nezaboravan provod unight club-u Paris!

Nastupi će svake večeri počinjati u 22.30h, i trajaće do 01.00h. Da biste obezbijedili svoje mjesto na vrijeme, možete ga besplatno rezervisati na broj telefona - 069 602 999, a za sve detaljnije informacije pratite ih na Facebook-u, Instagramu i Viberu!

Dođite u Budvu i osjetite atmosferu za pamćenje – samo u night club-u Paris! Budi dio magije Paris-a!