Novosti Budva noću 2019

8. 07 2014.

The Books of Knjige otvaraju Sea Dance festival

$naslov - Budva Nocu

Organizacija The Books of Knjige otvoriće Sea Dance festival na Jazu. Ceremonija otvaranja biće održana na glavnoj bini festivala 15. jula, a šta su za tu priliku pripremili, Buksovci nijesu želeli da otkriju.

Kako kažu, nastup na festivalu za njih će biti odlična prilika da se upoznaju sa brojnim izvođačima, ali i da se dogovori saradnja sa članovima britanskog sastava Underworld.

"Pored toga što želimo da uživamo u muziciranju mnogih sjajnih izvođača, moramo da se vidimo i sa Vidojem Turkaljem sa Zlatibora, koji dolazi da vidi i čuje bend Jamiroquai, a kod kojega smo kupili neki skorup iz mijeha. Nas četvorica na Sea Dance festival dolazimo i zbog benda Underworld jer sa Karl Hajdom dogovoramo saradnju i to je prvi put da neki crnogorski izvođač sarađuje sa zvijezdom toga kalibra. Naime, trebalo bi da držimo ledaru sa sladoledima neđe oko "Splendida", a on i njegov brat Stiven bi ušli po pola sa nama. Ako sve bude kako treba nadamo se da ćemo svi bit dobri po tri-četiri hiljade eura", poručili su Buksovci dodajući da će pokušati da u ponudu ubace i kuvane klasove pod uslovom da nađu dobar kazan, jer se onaj od prošle godine ubuđao.

Ova humoristička, multimedijalna organizacija sa Cetinja, koju čine Aleksandar Radunović Popaj, Veselin Gajović Gajo, Zoran Marković Zonjo i Goran Vujović aktivna je 20-tak godina, a zahvaljujući TV emisijama, muzičkim stvaralaštvom, performansima i javnim nastupima, stekla je popularnost širom regiona.