Novosti Budva noću 2020

23. 06 2017.

Maestral Resort & Casino Vam predstavlja veliki koncert Zdravka Čolića u diskoteci Top Hill!

$naslov - Budva Nocu

Legenda regionalne muzičke scene i nekrunisani kralj popa Zdravko Čolić, nastupiće u nedjelju 6.avgusta u diskoteci Top Hill.

Ovaj koncertni velemajstor je nebrojeno puta dokazao zbog čega je miljenik publike svih generacija. Njegov predstojeći nastup u Top Hillu bice pravi muzički spektakl gdje će publika uživati u zvucima njegovih najvećih hitova i klasika, a kako je i sam Čola poručio, publika će imati priliku da čuje neke od numera uživo, koje nije imala priliku da čuje do sada.

Tokom avgusta u okviru programa "Balkan Soul" večeri ,sve posjetioce diskoteke Top Hill očekuje još jedan spektakularan koncert, tačnije u nedjelju 20.avgusta nastupiće Marija Šerifović, koja važi za jednu od najpoznatijih vokalnih umjetnica današnjice. Početak muzičke karijere Marije Šerifović vezuje se za 2003. godinu kada je snimila svoj prvi album pod nazivom “Naj, najbolja”, a samo 4 godine kasnije odnosi pobjedu na prestižnom takmičenju “Pjesma Evrovizije” 2007. godine sa pjesmom “Molitva”, koja je doživjela dvadesetak obrada na stranim jezicima. Marija Šerifović je jedan od najboljih ženskih vokala, a njenu interpretaciju karakteriše snažna emocija, specifična boja i jačina glasa sa kojim osvaja pažnju mnogih, čemu svjedoče i rasprodate arene u Beogradu, Sarajevu i Zagrebu.

Ovogodišnje izdanje "Balkan Soul" večeri biće otvoreno 9. jula koncertom Tonija Cetinskog, a već 16.jula nas očekuje koncert Željka Joksimovića.

Otvaranje diskoteke Top Hill zakazano je za četvrtak 29.jun, gdje će za dobru atmosferu biti zadužen DJ ME-HIGH-LOW  i DJ NIGEL&LO. Tokom sezone, svake srijede i petka u okviru programa ‘’Superstar   Wednesday’’ i ‘’Friday Madness’’ za DJ pultom diskoteke Top Hill imaćemo priliku da čujemo neka od kultnih i vodećih DJ imena: Laidback Luke, Martin Solveig, Merk&Kremont, Robbie Rivera, MOGUAI, TUJAMO, Fedde Le Grand, Ummet Ozcan, Djs From Mars, Third Party, NEW_ID, Sunnery Jame s& Ryan Marciano…

Sve informacije o nastupima i dešavanjima  tokom sezone možete pratiti na društvenim mrežama Top Hill, na mobilnoj aplikaciji Top Hill, kao i na zvaničnom sajtu Top Hila www.tophill.me. Karte za predstojeće nastupe se mogu kupiti po promotivnim cijena u pretprodaji, online, putem gigstix.me.