Novosti Budva noću 2019

12. 09 2014.

Diskoteka Top Hill Budva - turistički ponos noćnog života Budve i Crne Gore

$naslov - Budva Nocu

Upravo ovih dana spuštena je zavjesa na jos jednu odličnu sezonu u klubu TOP HILL Budva, najpopularnijoj ljetnjoj diskoteci u regionu i šire. To je bio povod da razgovaramo sa Vanjom Zirojević, PR Menadžerkom.

Ove godine, Budvu je među 10 najboljih mjesta za provod uvrstio prestižni sajt Topdreamer. Nije prvi put da crnogorska prijestonica turizma zauzima visoko mjesti na listi najboljih svjetskih destinacija za noćni provod. A kada tome dodamo podatak da je budvanska diskoteka Top Hill, 2012. godine zvanično proglašena najboljim noćnim klubom na svijetu od strane Asocijacije „World Finest Clubs“, onda je sve kristalno jasno - Budva je definitivno najbolji izbor za ljetnji noćni provod u Crnoj Gori, o kome zna cijeli svijet!

Upravo ovih dana spuštena je zavjesa na jos jednu odličnu sezonu u najpopularnijoj ljetnjoj diskoteci u regionu i šire. To je bio povod da razgovaramo sa Vanjom Zirojević, PR Menadžerkom Top Hilla.

Kako ste zadovoljni proteklom ljetnjom sezonom na Top Hillu? Da li su ostvareni planirani ciljevi?

Kad se sumiraju utisci i to da nam vremenske prilike i nisu bas išle na ruku, mogu slobodno reći da smo zadovoljni sa ovom sezonom, jer ciljeve koje smo sebi postavili na kraju prošle sezone, a to su bolji izvođači - imena koja su po prvi put nastupila u Crnoj Gori kao i povećanje broja posjetilaca po svakom eventu. Takođe, broj inostranih posjetilaca se iz godine u godinu povećava i raduju nas njihovi komentari i utisci koje steknu nakon posjete Top Hillu, jer to su uglavnom ljudi koji dosta putuju u potrazi za kvalitetnim provodom, tako da nas izuzetno raduju komentari da je Top Hill klub koji po kvalitetu i konceptu samog programa, parira nekim od poznatijih svjetskih klubova.

Nastupi kojih muzickih zvijezda (domaćih i stranih ) su privukli najveću pažnju medija  i posjetilaca?

Od stranih izvođača najveću pažnju medija i posjetilaca je privukao nastup Fedde Le Grand-a , čovjeka koji uvijek svojim energičnim setovima napravi pravi spektakl. Od domaćih izvođača bih izdvojila koncert Zdravka Čolića, Dina Merlina i Cece, gdje je svako od njih na svoj način i sa svojim prepoznatljivim muzičkim stilom napravio atmosferu za pamćenje.

Kada počinju pripreme za sledeću sezonu i ko učestvuje u pripremama?

Same pripreme počinju i po nekoliko mjeseci prije samog početka sezone. Naš buking agent i menadžer Rajko Lončović, čovjek koji je zaslužan za svako svjetsko DJ ime koje je nastupilo na Top Hill-u, odlazi na Amsterdam Dance Event koji predstavlja  petodnevnu konferenciju i Festival elektronske muzike, na kojem se sastaje sa najvećim svjetskim agentima, i sa kojima počinje jedan dio pregovora oko izvođača. Velike izvođače je ponekad jako teško dobiti, s obzirom da clubbing svake godine postaje sve veći i veći, a datuma za izvođače je premalo. Dešava se da određene izvođače kontaktiramo u decembru mjesecu, a da su oni vec bukirani za cijelu godinu, tako da je program Top Hilla nešto na čemu se pomno radi i strateški planira do najsitnijeg detalja, kako bi u ta dva mjeseca koliko traje sezona, svaki od naših gostiju mogao da pronađe nešto za sebe.

Da li u budućnosti možemo očekivati neka nova muzička imena koja do sada nismo imali prilike da slušamo na Top Hillu?

Svake sezone se trudimo da dovedemo neko ime koje do sad naši gosti nisu imali priliku da čuju na Top Hillu i u Crnoj Gori. Ove sezone je to bio poznati švedski Dj Otto Knows, koji je između ostalog poznat i po saradnji sa planetarno popularnim  sastavom Swedish House Mafia, kao i poznati australijski DJ Dirty South.

Top Hill svakog ljeta posjete i brojne slavne ličnosti ne samo iz zemlje nego i iz inostranstva. Koga biste ove godine pomenuli od svjetskih poznatih ličnosti kao goste Top Hilla?

U potrazi za kvalitetnim noćnim provodom,Top Hill svake sezone ima priliku da ugosti i slavne ličnosti iz inostranstva. Prošlog ljeta gost Top Hilla je bio poznati vozač  Formule1 Kimi Raikkonen, a ove sezone  holivudski glumac  Steven Seagal.

Da li je i ovog ljeta bilo nekih lijepih neobičnih događaja  (vjeridbe, rođendani, prosidbe) na Top Hillu?

Rođendanske proslave su nekako postale uobičajene na Top Hillu, možda je i bila neka prosidba, ali definitivno nešto što je privuklo pažnju i oduševljenje svih prisutnih, pogotovo medija, jeste kada su se na ulazu diskoteke na veče Cecinog koncerta pojavili mladenci, ona u vjenčanici, a on u smokingu. Mariju Bulajić poznajem jos iz školskih dana, znala sam da planira da dođe to veče, ali nisam očekivala da će sa svojim izabranikom i kumovima napustiti vjenčanje i goste, kako bi na vrijeme stigli na koncert. Čak je i sama Ceca bila oduševljena kad je čula za “odbjegle mladence” i izrazila želju da se slika sa njima.

Mladenci u Top Hill Budva

Da li ste imali priliku da čitate i kako vam se dopada novi portal Budva Summer koji prati sva ljetnja dešavanja u Budvi, kada je u pitanju noćni i dnevni provod?

Zbog samog opisa posla tokom sezone pratim rad svih portala i njihove rubrike koje se odnose na noćni provod. Budva Summer zbog samog koncepta, dizajna i što je vrlo bitno, opcije otvaranja stranice na engleskom jeziku, predstavlja još jedan izuzetno interesantan i koristan online dodatak turističkog vodiča grada Budve, i portal ovog tipa  je nešto o čemu bi svaki grad na primorju, koji nudi brojna dnevna i noćna dešavanja tokom ljetnje sezone, trebao da razmisli, - kazala je Vanja Zirojević.

Čitaoci našeg portala  redovno su bili informisani o svim dešavanjima na Top Hillu koja su ispraćena i sjajnim fotografijama. U saradnji sa Top Hillom tokom cijelog ljeta dijelili smo i besplatne karte za gostovanja stranih i domaćih muzičkih zvijezda. Ovom prilikom se zahvaljujemo Vanji Zirojević na izdvojenom vremenu za intervju, kao i cijelom timu Top Hilla na odličnoj saradnji.

Samo ćemo reći, Top Hill nam već nedostaje i sa nestrpljenjem očekujemo narednu sezonu!

Zdravko Colic u klubu Top Hill Budva

DJ Nigel & DJ Lo - klub Top Hill Budva

Dino Merlin u klubu Top Hill Budva

Ceca u klubu Top Hill Budva

Dirthy South Top Hill Budva

Fedde Le Grand klub Top Hill Budva

Fedde Le Grand Budva Top Hill