Novosti Budva noću 2020

14. 07 2014.

Režim saobraćaja za Sea Dance festival

$naslov - Budva Nocu

Povodom Sea Dance Festivala, koji će se održati na plaži Jaz u Budvi od 15. do 17. jula 2014. godine, obavještavamo vas da će, zbog očekivane pojačane frekvencije lica i vozila u Opštini Budva, režim saobraćaja za 15, 16. i 17. jul 2014. godine u Budvi biti sljedeći:

  • jednosmjerni tok saobraćaja za motorna vozila od Budve prema Jazu, do mosta u Lastvi Grbaljskoj, a u povratku od mosta u Lastvi Grbaljskoj Topliškim putem nazad do Budve, u vremenskom intervalu od 17,00 do 01,30 časova; 
  • za teretna motorna vozila nosivosti preko pet tona je u ova tri dana u navedenim intervalima zabranjen saobraćaj. 

Koristimo priliku da vas obavijestimo da će službenici Centra bezbjednosti Budva, uz angažovanje drugih jedinica policije po potrebi, s obzirom na očekivano prisustvo velikog broja ljudi na Sea Dance Festivalu, preduzeti preventivne mjere i radnje na terenu kako bi se na području Budve održao stabilan javni red i mir u vrijeme prije, tokom i nakon održavanja navedenog festivala. 

Policijski službenici će takođe reagovati pri svakom pokušaju činjenja bilo kojeg delikta – krivičnog djela ili prekršaja i, shodno policijskim ovlašćenjima, po potrebi preduzeti sve neophodne mjere i radnje, među kojima i represivne, kako bi se djelovalo prema odgovornim licima. 

Stoga apelujemo na građane i turiste, posebno one koji će u Budvi boraviti kako bi pratili Sea Dance Festival, da se tokom boravka na ovoj manifestaciji i uopšte na području Budve ponašaju u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima.