Novosti Budva noću 2020

25. 07 2018.

Top Hill - atmosfera za pamćenje

$naslov - Budva Nocu

Uveliko je počela i još jedna sezona u klubu TOP HILL Budva, najpopularnijoj ljetnjoj diskoteci u regionu i šire. To je bio povod da razgovaramo sa Aleksandrom Boškovom, PR Menadžerom.

Ljeto je uveliko počelo, imali ste već neka značajna gostovanja, da li ste zadovoljni početkom sezone?

Prezadovoljni, moramo priznati da niko od menadžmenta diskoteke Top Hill nije očekivao ovako dobar zalet u letnju sezonu. DJ Salvatore Ganacci i domaća zvezdaRasta su napravili neverovatan nastup u diskoteci i dali novi pojam za pravljenje atmosfere u klubu.

Diskoteka Top Hill se ubraja među najljepše u ovom dijelu Evrope, ima li nekih promjena enterijera, nekih  novina?

Top Hill se uvek trudi da ubaci inovacije iz sezone u sezonu i što se tiče enterijera ali i samog programa. Gosti diskoteke mogu da primete novine odmah po ulazu u samu diskoteku, a ono na šta smo najviše ponosni to je na samu animaciju gostiju, koja je ove godine pojačana sa performansima.

Po vašem  repertoaru možemo da zaključimo da su zastupljeni svi žanrovi muzike. Koje gostovanje biste izdvojili čiji će nastup zaokružiti ovu ljetnju sezonu?

Kada je reč o elektronskoj muzici, ove godine pored svima poznatih DJ-eva, Fedde Le Granda i Chuckie-a, gosti će imati prilike da uživaju u nastupu Claptone-a i sjajnog ženskog dua Nervo-a. Dok je program Balkan soul podignut na zavidnom nivou, s'obzirom da posle dužeg vremena dolazi Lepa Brena na ovim prostorima da nastupa, a pored nje pevači poput Cece i Dino Merlina pune diskoteku već godinama i njihovi koncerti se ne propuštaju.

Da li je Top Hill više posjećen od strane domaćih ili stranih gostiju, i šta je to što imate da ponudite svakome ko se opredjeli za noćni provod baš u ovoj diskoteci?

Moramo priznati da se iz godine u godine naša klijantela i sami gosti menjaju i to ne samo u diskoteci, već i u celoj Crnoj Gori. Moramo ispratiti trenutno interesovanje gostiju, a oni više preferiraju da dolaze na nastupe domaćih izvođača. A ono što Top Hill nudi sigurno u mnogo većem obimu jesu performansi i animacija gostiju. Od šetača na štulama, do gutača vatre, akrobata, plesača i sl. to je nešto što se skupa može videti samo na brdu iznad Budve :)

Koliko  svaki posjetilac ove diskoteke  u prosjeku treba da izdvoji za kartu  (koliko se kreću cijene karata)?

Cena karte zavisi od gostovanja. Ali ako je posetilac dovoljno uporan i pronađe promotere Top Hill-a na šetalištu u Budvi u popodnevnim (15h - 17h) i večernjim satima (21h - 23h), može da uštedi dosta, jer bi od njih mogao da dobije besplatne karte za određene večeri.

Od koliko do koliko sati su vrata Top Hilla otvorena i gdje se mogu kupiti karte za gostovanja?

Vrata Top Hilla su otvorena od 11h do 5h, a karte za sva gostovanja se mogu kupiti u preprodaji u svim Tobacco S Press poslovicama širom Crne Gore ili on line preko sajta gigstix.com
Ukoliko neko ne stigne da kupi kartu u pretprodaji po promotivnim cenama, može ih naravno uzeti i na ulazu diskoteke tog dana.

Šta je to što biste izdvojili da izdvaja ovu diskoteku od svih drugih? 

Pogled sa brda na Budvu koji je jedan jedini i ne zasiti.

Čitaoci našeg portala redovno se informišu o svim dešavanjima na Top Hillu koja su ispraćena i sjajnim fotografijama. U saradnji sa Top Hillom tokom cijelog ljeta dijelimo i besplatne karte za gostovanja stranih i domaćih muzičkih zvijezda. Ovom prilikom se zahvaljujemo Aleksandru na izdvojenom vremenu za intervju, kao i cijelom timu Top Hilla na odličnoj saradnji.

Nađa Ćosić - Budva noću Team