Novosti Budva noću 2019

23. 07 2018.

Ceca održala odličan koncert u Top Hill-u

$naslov - Budva Nocu

Pred prepunim Top Hill-om, jedna od naših najpopularnijih zvezda, pružila je nevjerovatanu zabavu i nezaboravan provod.

Publika je uživala u njenim starim hitovima, sada već kultnim, dok ni na novijim singlovima nisu ostali ravnodušni. Preko 30 muzičara, gudački orkestar koji je pratio svaku notu otpjevanu od strane Cece, kao i produkcija podigla je Cecin nastup na Top Hillu na visokom nivo. Čak ni kiša koja je počela da pada nakon koncerta nije omela veliki broj fanova da se fotografišu sa ovom velikom zvezdom.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU 

U srijedu  25. Jula, u okviru ’’Superstar wednessday-a’’ nastupiće DJ duo Lukas & Steve, dok će u petak 27. Jula nastupiti veliko ime u svetu elektronske muzike i regionu svima poznat čuveni  DJ CHUCKIE. Ovaj DJ je više puta gostovao u diskoteci Top Hill i svaki put je napravio sjajnu atmosferu.

U nedelju 29. Jula nastupaće Lepa Brena.

Sve informacije o nastupima i dešavanjima možete pratiti na društvene mreže stranice Top Hill (FaceBook, instagram i sl), na mobilnoj aplikaciji Top Hill, kao i na zvaničnom sajtu: www.tophill.me.

Karte za predstojeće nastupe se mogu kupiti po promotivnim cenama u pretprodaji online na gigstix.com ili na svim Gigstixovim prodajnim mestima u Crnoj Gori  http://gigstix.me/prodajna-mesta-gde-kupiti-ulaznice