Novosti Budva noću 2019

1. 08 2017.

Top Hill Music Festival

$naslov - Budva Nocu

Top Hill organizuje od 2. do 4. avgusta ‘’Top Hill Music Festival’’ koji će sadržati veliki izbor vrhunskih DJ-eva iz Svetske muzičke scene.

Nastupaju:

2. Avgust – UMMET OZCAN

3. Avgust – MARTIN SOLVEIG

4. Avgust – THOMAS GOLD

Karte za predstoći događaj iznosiće 25 eura za sva tri dana festivala, a moći će već ove nedelje da se kupe u LEGEND-ovim buticima ili preko GIGSTIX.ME.

Prvi na listi poznatih imena na očekivanom festival je UMMET OZCAN, koji nastupa u srijedu 2. Avgusta. Ovaj Holanđanin je postigao svoju slavu objavom hit single koji se u 2011oj godini puštao u svim klubovima širom svijeta, ‘’Reboot’’, dok je tokom 2012. godine njegov hit koji je držao takođe prvo mjesto a nosi naziv "The Box" jedan je od najslušanijih hitova. Godinu dana kasnije njegov V & V saradnja sa 'The Code' je jedna od najpopularnijih numera na Ultra Music Festivalu 2013. Ovaj DJ je nizao mnoge dobre hitove i radio je sa najvećim imenima sa DJ scene.

Ummet je poznat i po softsynth i soundbank dizajnu za dobro poznate muzičke softverske kuće kao što je Rob Papen (Albino, Predator) i Acces Music (Virus). Između nastupa i studijskih poslova razvija muzički softver za producente.

Nakon Ummet Ozcana nastupaće Martin Solveig i Thomas Gold, 3. i 4. Avgusta, a predgupa za velika imena biće naši poznati DJ-evi iz regiona. Top Hill nastoji da popularizuje domaću elektro scenu i da kvalitet muzike podiže na veći nivo. Divolly&Markward, Nigel, ME-HIGH-LOW su samo neki od jačih domaćih imena koji će se pojaviti na ovogodišnjem festivalu, ali nas isto tako i očekuju i mnogi drugi dobri DJ-evi.