Novosti Budva noću 2019

27. 07 2015.

DJ CHUCKIE u Top Hill-u, dijelimo karte!

$naslov - Budva Nocu

U srijedu, 29. jula u diskoteci Top Hill nastupa legendarni Chuckie, koga crnogorska publika pamti po fenomenalnom nastupu u Top Hillu prije dva ljeta, kada je masu sa svojim višesatnim setom natjerao da igra do ranih jutarnjih časova.

Kliknite ovdje da učestvujete u nagradnoj igri!

Njegova suštinska sposobnost je da sa velikom lakocom prelazi iz jednog muzičkog žanra u drugi kao i veoma dobra interakcija sa publikom.

Nastupa u nekim od najpoznatijih klubova na svijetu, kao što su LAVO New York, Marquee Las Vegas, i jedan od najpoznatijih klubova u Majamiju LIV. Takođe, neizostavni su njegovi nastupi na svim svjetskim festivalima elektronske muzike, Coachella, Creamfields, Electric Zoo, Sensation...

Sa MOBO nagradom 2004 i 2005 godine u ruci, Chuckie je izbacio jos hit singlova i remiksova, sa ‘’Let the bass kick’’ dostigao je 9 mjesto na UK single chart i time za kratko vrijeme doživio vrtoglavi uspjeh. U saradnji sa Hardwellom izbacuje dva hit singla ‘’Aftershock’’ i ‘’Move it 2 the drum’’ koji su Chuckija katapultirali u sam vrh edm scene. Saradjivao je sa David Guettom, Bob Sinclairom, P Diddy, a uradio je i jedini zvanični remix za pjesmu Majkla Dzeksona ‘Hollywood Tonight’.