Novosti Budva noću 2019

27. 06 2014.

Rajska bina na Sea Dance

$naslov - Budva Nocu

Osim već najavljenih stejdževa Sea Dance je dobio još jednu binu - Paradise (Raj), koja će biti posvećena elektronskoj muzici, a glavne zvijezde na njoj biće veteran house muzike Roger Sanchez, zvijezda njemačke scene Timo Maas, sve popularniji drum'n'bass DJ Patife, te francuski deep house duo Klingande.

Ostatak programa činiće back2back setovi crnogorskih i srpskih DJ-eva, pa će tako u ovom formatu zajedno nastupiti Vlado Milanović i Manjane, Mr Jools i Doo, Rayo i Fakir, Freaky Funk i Lea Dobričić, Vlado Marković i MKDSL, Bodzie i Marko Milosavljević (prvi festivalski dan), Stereo Ambasada, Soft 85 i Goya, Gillerz i Lale, Cule i Dejan Milićević, Millok i Vladimir Aćić, Serhi i Speedy, PS i Klaus (drugi dan), Ilija Rudhaman i Tonbe, Ivan Markolović i Nigel, Maraku i Feloneezy, Chevalier i Rahmanee, 2beat or not 2beat i Rasheed, te Sharlo i Necone.

Iako će se festival zvanično okončati 17. jula, žurka na Paradise bini će se nastaviti i sljedećeg dana kada će publiku zabavljati Migman, Zakiri, Jan D R, Von Disko, a uskoro će biti najavljen i specijalan set zatvaranja.