Novosti Budva noću 2019

25. 07 2017.

Otkazan večerašnji nastup Martina Solveiga zbog nevremena u Budvi

$naslov - Budva Nocu

Zbog najavljenih vremenskih nepogoda koje će se desiti noćas između 00h i jutarnjih sati, nastup čuvenog MARTINA SOLVEIGA će biti pomeren za 3. Avgust.

U četvrtak 3. Avgusta će Martin Solveig nastupiti u okviru novog ‘’Top Hill Music Festivala’’ koji će da sadrži 3 nezaboravna događaja, propraćena najvećim imenima elektronske muzike:

 

2. Avgust – UMMET OZCAN

3. Avgust – MARTIN SOLVEIG

4. Avgust – THOMAS GOLD

 

Karte za predstoći događaj moći će već ove nedelje da se kupe u LEGEND-ovim buticima ili  preko GIGSTIX.ME.

 

Za sve one koji su kupili karte u pretprodaji za večerašnji nastup, mogu iskoristiti iste i za 3. Avgust ili zameniti ih u LEGEND-ovim radnjama.

Ukoliko je karta kupljena on line, karta se može zameniti putem maila tix@gigstix.com ili na Gigstixovim prodajnim mestima.

A do najavljenog festivala, očekuje nas večeri kvalitetnog elektronskog zvuka, te će u okviru ‘’Friday Madness’’ čuveni DJ-a Robbiea Rivera, nastupiti već u petak 28. Jula.

U okviru ‘’Balkan soul-a’’ u nedelju 30. Jula se nastavlja niz najboljih izvođača i najpopularnijih zvezda sa naših prostora, te se tako i priključuje čuvena Hrvatska pevačica, Severina.

U četvrtak ‘’Live video mushup’’ Vam predstavlja DJ Me-High-Low koji svojim jedinstvenim zvukom prati trend dobrog klubskog provoda, dok će Vas DIVOLLY&MARKWARD u okviru programa ‘’We own this town powered by PortoNovi’’ fenomenalno razigrati i veče nakon vikenda, 31.Jul, učiniti zabavnijim.