Novosti Budva noću 2020

14. 06 2015.

ON/OFF festival na Jazu

$naslov - Budva Nocu

Na plaži Jaz u Budvi, 2.avgusta će se održati ON/OFF dance festival koji će okupiti neka svjetska DJ imena uz podršku lokalnih i regionalnih artista.

Žurku, koja će bez prekida trajati 18 sati (12-06), razigravaće Beltek - slovenačka DJ zvijezda čiji su omiljeni žanrovi electro house i progressive house, potom duo iz Njemacke Lissat & Voltaxx - nezaobilazni učesnici svih velikih evropskih partija, kao i njihov zemljak Dave Kurtis - poštovani DJ i producent koji sarađuje sa labelima kao što su: Tiger Records, Hed Kandi Records, Housesession ili Pornostar Records.

Od domaćih snaga biće tu Budvani Nikola Radulović aka John K  sa old school disco stilom, potom Vill&Vash – novoformirani progressive duo iz Podgorice koji se trenutno nalaze u TOP 20 Ultra Music Contesta, kao i Nick Navi -  tech house izvodjač iz Budve.

Ovo su samo neka imena koja su otkrivena od strane organizatora.

Svi ljubitelji elektronske muzike koji će se okupiti 2. avgusta na plaži Jaz, u okviru festivala zabavljaće se i na najvećem BEER PONG turniru koji se do sada organizovao u regionu.