Novosti Budva noću 2020

8. 07 2015.

Organizovani prevoz ka plaži Jaz u vrijeme trajanja Sea dance festivala

$naslov - Budva Nocu

Pripreme za ovogodišnje drugo izdanje Najboljeg evropskog festivala, koje će svoje kapije na Jazu otvoriti u srijedu 15. jula, privode se kraju.

Za sve festivalske fanove u Crnoj Gori, Sea Dance je obezbijedio organizovani autobuski prevoz iz gotovo svih crnogorski gradova ka plaži Jaz u vrijeme trajanja festivala, koji će se odvijati svakodnevno od 15. do 18. jula.

Pored ekskluzivnog koncerta britanskih zvijezda The Prodigy, na kome će publika moći da čuje neke od hitova koji su ih proslavili u karijeri dugoj dvije i po decenije, kao i singlove sa novog albuma "The Day is my Enemy", na glavnoj festivalskoj bini ovogodišnjeg drugog izdanja Sea Dance festivala pojaviće se i britanski superstarovi Rudimental DJ set, muzička diva i nekadašnja članica sastava Moloko,Roisin Murphy, kao i Sigma, Wilikinson, holandski trio Noisia, najpopularniji balkanski bend Dubioza Kolektiv i mnogi drugi. 

Za sve festivalske fanove u Crnoj Gori, Sea Dance je obezbijedio organizovani autobuski prevoz iz gotovo svih crnogorski gradova ka plaži Jaz u vrijeme trajanja festivala, koji će se odvijati svakodnevno od 15. do 18. jula.

Planirani su organizovani polasci:

  • Autobusi iz Podgorice kretaće ka Jazu, u trajanju festivala od 15. do 18. jula, svakog dana u 17 sati, a mjesto polaska je autobusko stajalište kod Sahat kule. 

  • Autobusi iz Nikšića kretaće ka Jazu, u trajanju festivala od 15. do 18. jula, svakog dana u 16 sati, a mjesto polaska kod glavne Autobuske stanice.

  • Autobusi iz Herceg Novog, u danima trajanja festivala od 15. do 18. jula, kretaće ka Jazu u 18 sati a mjesto polaska je ispred Sportske sale u Igalu, preko puta Institita. 

  • Autobusi iz Ulcinja, u danima trajanja festivala od 15. do 18. jula, kretaće ka Jazu u 17 sati sa platoa kod Male plaže.

  • Autobusi iz Bara, u danima trajanja festivala od 15. do 18. jula, kretaće ka Jazu u 17.45 sati a mjesto polaska je ispred SC Topolica. 

  • Autobusi iz Bijelog Polja, u danima trajanja festivala od 15. do 18. jula, kretaće ka Jazu u 14.30 sati, a mjesto polaska je ispred hotela Bijela Rada.

  • Autobusi iz Tivta, u danima trajanja festivala od 15. do 18. jula, kretaće ka Jazu u 19.15 sati, a mjesto polaska je kod benzinske pumpe preko puta crkve Svetog Save.

  • Autobusi iz Kotora, u danima trajanja festivala od 15. do 18. jula, kretaće ka Jazu u 18.50 sati, a mjesto polaska je ispred tržnog centra Kamelija.

  • Autobusi iz Petrovca, u danima trajanja festivala od 15. do 18. jula, kretaće ka Jazu u 18.15 sati, a mjesto polaska je kod gradske pijace.

Povratak sa Jaza za sve autobuse predviđen je u 05 sati ujutro.

Cijena karte u jednom pravcu iz Podgorice je 8 eura, iz Nikšića 10 eura, Bijelog Polja 15 eura, Ulcinja 9 eura, Bara 6 eura, Herceg Novog 8 eura, Kotora 5eura, Petrovca 5eura i Tivta 5 eura po osobi. Karta se kupuje direktno po ulazu u autobus prije samog polaska. 

Svi autobusi imaće na sebi oznaku Sea Dance prevoza do Jaza

Shuttle bus servis na relaciji Budva - Jaz 

Tokom trajanja festivala, na relaciji Budva - Jaz, biće organizovan prevoz sistemom shuttle bus - najbolji i najlakši način prevoza od smještaja ka festivalu i nazad, a kako bi se smanjila potreba za individualnim dolaskom posjetilaca. Svi polasci iz Budve biće organizovani sa stajališta kod zgrade Tre Canne. 

Cijena karte za jednu vožnju iznosiće 1.5 eura i kupovaće se kod vozača. 

Za neograničen broj vožnji u periodu od 4 dana festivala, dostupan je četvorodnevni paket po cijeni od 15 eura, koji važi u periodu od 10 sati ujutro 15. jula do 10 ujutro 19. jula. 

Za boravak od 7 sedam dana na Jazu, dostupan je paket za neograničen broj vožnji u periodu od 7 dana festivala, po cijeni od 25 eura, koji važi u periodu od 10 sati ujutro 13. jula do 10 ujutro 20. jula. 

Narukvice za shuttle busove se mogu kupiti online na sajtu: www.exittrip.org, kao i lično na recepciji kampa na Jazu. 

Kompleti četvorednevnih ulaznica, jednodnevnih ulaznica, kao i VIP karata mogu se kupiti u prodajnoj mreži GIGSTIX Montenegro na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore i u svim T Centrima. Spisak objekata u kojima se mogu nabaviti ulaznice za Sea Dance dostupan je na zvaničnom sajtu festivala: www.seadancefestival.me