Novosti Budva noću 2020

1. 06 2016.

Otvaranje diskoteke Top Hill zakazano za 1. jul

$naslov - Budva Nocu

I ovog ljeta Top Hill epicentar najkvalitetnijeg noćnog provoda. Jedna od najatraktivnijih diskoteka pod otvorenim nebom u ovom dijelu Evrope svoja vrata će otvoriti u petak 1. jula serijalom žurki “Opening Weekend” , gdje će za dobru atmosferu biti zaduzeni DJ LO & DJ NIGEL ,jedni od vodećih crnogorskih dj-eva ,prepoznatljivi po svojim b2b klubskim nastupima.

Za ovu ljetnju sezonu Top Hill je pripremio kvalitetan I raznovrstan program za sve svoje posjetioce.Imacemo priliku da cujemo neke od vodecih dj-eva iz samog vrha svjetske elektronske muzicke scene koji su nastupali na svim vodecim svjestkim festivalima .

Svakako jedna od senzacija ovog ljeta ce biti nastup holandskog dj-a I muzickog producenta Nicky Romera, tvorca planetarnog hita Toulouse koji ga je vinuo u sami vrh elektronske muzicke scene 2012 godine.Iste te godine MTV ga najavljuje kao mladu nadu elektronske muzike,a prestizni DJ MAG ga nagradjuje sa “Highest New Entry” nagradom,nakon cega dolazi do 17 mjesta na listi najtrazenijih dj-eva.U svojoj karijeri saradjivao je s velikanima poput Tiesta,Fedde Le Granda,Sandera Van Doorna,Davida Guette.Singl “I could be the one” u saradnji sa Aviicijem postize veliki uspjeh sirom svijeta i ujedno najavljuje sjajnu buducnost ovom vrhunskom muzicaru. 

Tom Staar DJ i producent koji iza sebe vec ima nastupe po najboljim svjetskim klubovima, od Tokija, preko Ibize, do New Yorka i Sao Paola, a svoj precizan stil i zavodljiv house zvuk imace priliku da cuje i publika u Top Hillu.

Kryder dj I producent ciji se hit singl “K2” nasao u Tiestovom labelu Musical Freedom postao je himna mnogih plesnih podijuma sirom svijeta.Od tada uradio je brojne remiksove za Swedish House Mafia, a njegov talenat kada je produkcija u pitanju nasao je mjesto u setovima velikana kao sto su Pete Tong,Calvin Harris.Laidback Luke I Erick Morillo.Kryderov zvuk odlikuje izuzetna raznolikost pa se tako u njegovim setovima mogu cuti zvuci transa,electro basseva,tehno perkusija I izvanredne vokalne dionice.

Takodje, tokom sezone u Top Hillu nastupice jos i Norman Doray, MakJ i mnogi drugi. Informacije o svim nastupima i desavanjima tokom sezone mozete pratiti na Top Hill zvanicnoj facebook stranici, kao i na Instragramu i sajtu www.tophill.me, karte u pretprodaji se mogu kupiti online putem Gigstix.me