Novosti Budva noću 2019

19. 04 2015.

Fatboy Slim u julu u diskoteci Top Hill

$naslov - Budva Nocu

Zvijezde ovogodišnjeg ljetnjeg programa budvanske diskoteke Top Hill biće legendarni engleski DJ Fatboy Slim, ženski elektro duo Nervo i DJ Chuckie.

Jedno od najvećih imena elektronske muzike svih vremena, obožavani revolucionar za miks pultom Norman Kuk, poznatiji pod pseudonimom Fatboy Slim u Budvu dolazi u srijedu 22. jula. Britanski pionir dens muzike prepoznatljiv je po svom "big beat" zvuku, a u istoriju je ušao svojim nastupom na plaži u Brajtonu 2002. kada je napravio spektakl natjeravši 250 hiljada ljudi da plešu do ranih jutarnjih sati. 

Prvi solo uspjeh postigao je 1989. saradnjom sa MC Wildskim u pjesmi "Blame it on Bassline". Debi album "Better Living Through Chemistry" objavljen 1997. doživljava ogroman uspjeh, a slijede svjetski hitovi "The Rockafeller Skank", "Praise You", "Weapon of Choice"...  Njegov posljednji album je "Here Lies Love" sa Dejvidom Birnom iz 2010, a crnogorska publika imala je priliku da ga uživo vidi 2011. u kotorskom "Maximusu".

Talentovani DJ sastav Nervo koji čine sestre Mim i Liv nastupiće u Budvi u srijedu 12. avgusta. Pažnju svjetske javnosti skrenuo je na sebe 2009. saradnjom sa Dejvidom Getom i Keli Roland na globalnom hitu "When Love Takes Over". Najtraženiji ženski DJ sastav 2013. našao se na 16. mjestu top liste 100 najboljih DJ-eva "DJ magazina", a nejgova pjesma "The Way We See The World" je zvanična himna popularnog festivala Tomorrowland.

Holandski DJ i producent Chuckie poznat je po hitovima "Let The Bass Kick" i "Aftershock", kao i po svom "dirty house" zvuku, a na svojim nastupima pod nazivom "Dirty Dutch" okuplja i do 30 hiljada ljubitelja elektronskog zvuka.

On je već nastupio u Top Hillu prije dvije godine, a rezident je nekih od najpoznatijih klubova na svijetu kao što su "Lavo" u Njujorku, "Marquee" u Las Vegasu i "Liv" u Majamiju. Njegov predstojeći nastup u Budvi biće održan u srijedu 29. jula.

Fatboy Slim

DJ Chuckie

Nervo