Novosti Budva noću 2020

18. 02 2016.

Sub Focus i My Nu Lang stižu na Sea Dance

$naslov - Budva Nocu

Vodeće zvijezde svjetske bass scene potvrdile su dolazak na veliku Exit Avanturu, koju čine Exit i Sea Dance, za najbolju festivalsku ljetnju zabavu od Petrovaradina do Jaza!

Da na Jazu bude još toplije pobrinuće se apsolutna dnb superzvijezda Sub Focus i njegov MC ID, te famozni bristolski duo My Nu Lang koje prati Dread MC.   

Ovo je prava uvertira za sve fanove Sea Dance festivala, koje u narednim danima očekuje objava još velikih imena svjetske muzičke scene koji stižu u Budvu za novo nezaboravno trodnevno druženje na zvanično najljepšoj plaži Evrope. 

Vodeći dubstep i drum and bass producent Sub Focus, zajedno sa MC ID-jem, stiže na glavnu binu Sea Dance festivala u petak 15. jula, uz neke od najpoznatijih hitova poput "Rock It", "Follow The Light", “Last jungle” i "Out of The Blue". Sarađivao je sa najvećim zvijezdama i radio remikse za The Prodigy, Deadmau5, Empire of the Sun i Dizzee Rascala, uz obavezne nastupe na najvećim svjetskim festivalima. Iste noći, na glavnoj bini Sea Dance festivala stiže i čuveni bristolski duo My Nu Leng, koji čine bejseri Tommy i Jammo, a kojima će se na sceni pridružiti i Dread MC.

"Vrtoglavi uspjeh na muzičkoj sceni ostvarili su zahvaljujući majstorskoj vještini fuzije house, garage i jungle ritmova uz prepoznatljive povišene vokale kombinovane sa brujanjem teških basova. Sa novim izdanjima na putu i unaprijed zakazanim datumima na turneji, za koju se već traži ulaznica više, My Nu Leng, uz njihovu neizostavnu Black Butter ekipu, nastavlja da muzičkim umijećem osvaja fanove širom svijeta", poručuju organizatori.

A nakon upečatljivog nastupa na Sea Dance festivalu prošlog ljeta, u okviru X bass programa, na Petrovaradin i Exit festival ovog ljeta stiže britanski hit duo Sigma, kojima će se na tvrđavi pridružiti i jungle-reggae heroj Congo Natty, furiozni ruski trio Teddy Killerz, kanadski bass majstor Rene LaVice i berlinska dama novog rainbow-bass zvuka Sarah Farina! 

Dolazak na Exit Avanturu, od Petrovaradina do Jaza, među prvima su već potvrdili i X bass velikani Andy C, DJ Hype, MS Dynamite, Wilkinson, Modestep, Zomboy, Ivy Lab i Sub Zero.