Novosti Budva noću 2019

10. 08 2015.

EKSKLUZIVNO: Nervo u diskoteci Top Hill promovišu novi album Collateral

$naslov - Budva Nocu

U srijedu 12-og avgusta u diskoteci Top Hill nastupiće trenutno najtraženiji ženski dj sastav Nervo, koji će tom prilikom premijerno predstaviti neke od svojih numera sa novog albuma Collateral.

Nervo, koji čine setre Mim i Liv, su svakako multitalentovani DJ sastav, prepoznatljiv po svom upečatljivom stilu i nastupu, dospjele su u sam vrh elektronske muzičke scene 2009 godine kada su učestvovale u stvaranju globalnog hita “When love takes over” za David Guett-u i Kelly Rowland, a saradjivale su i sa brojnim drugim svjetskim zvijezdama pop muzike kao što su Keisha, Kyle Minogue i Armin Van Buuren.

Ovaj najtraženiji ženski dj sastav 2013 godine dospio je u jedan od najuticajnijih dj magazina “TOP 100 DJs” dostigavsi tako 16 mjesto cime su  I zagarantovale svoje mjesto u samom vrhu elektronske dens muzike.

 “We are all one” uradjen u saradnji sa Afrojack-om I Steve Aoki-jem zauzeo je osmo mjesto na “Billboard Hot Dance Songs” listi,a njihov mega hit “The way we see the world” uz podrsku Afro Jack-a ,Dmitri Vegas I Like Mike ,bio je I zvanicna himna festivala Tomorrowland 2011.