Novosti Budva noću 2019

20. 01 2017.

LuckyDee i Igor Garnier izdali novi singl!

$naslov - Budva Nocu

Kako nam je kazao DJ LuckyDee, u pitanju je nešto sasvim drugačije od njih – melodični progressive house, pjesma pod nazivom „We Were In Love“.

„Nova saradnja i dugotrajno prijateljstvo je opet pokazalo kvalitet. Igor pored toga što je dobar producent i DJ, jako je dobar i kao čovjek. Ova numera je skroz neplanirano nastala, počeli smo da radimo remix za Axwella a završila se kao autorska numera, završićemo i remix uskoro“, kaže on za Kolektiv.me.

Publika već dobro poznaje hitove koji nastaju kada svoje snage udruže DJ LuckyDee i Igor Garnier, što potvrđuju i nastupi, na kojima svi uživaju.

DJ Lucky Dee nam otkriva da mu posebno zadovoljstvo predstavlja kada publika prepozna svaku njegovu pjesmu na nastupima, i uz to super odreaguje.

„Pogotovo u posljednje vrijeme traka “Hookah”, isto saradnja sa Igorom je nasla super podršku kako kod DJ-eva tako i radio stanica, o publici da ne pričam. “We Were In Love” će se pojaviti u par verzija original, club i dub mix i biće objavljena pod etiketom Watermelon Recordings“, ističe DJ LuckyDee za naš portal.

S obzirom da je tek početak godine, nismo propustili priliku da našeg sagovornika pitamo kakve planove ima kada je riječ o nekom narednom periodu.

„Pa evo za početak, nova traka sa Igorom, završena je i traka "Što se radi" sa drugarima Stefanom i Petrom - Most Wanted, čeka se samo spot pa da i ona ugleda svjetlost dana. Biće tu dosta nastupa po klubovima, par festivala i sl.“, zaključio je DJ LuckyDee za Kolektiv.me.