Novosti Budva noću 2019

31. 08 2017.

Top Hill Vam predstavlja: DJ Faruk Sabanci

$naslov - Budva Nocu

Među najmlađim DJ-evima ovog leta, DJ Faruk Sabanci nastupiće na Top Hillu. Ovaj DJ iz Turske je jedan od najobeđavajućih DJ-eva i producenata u Turskoj, ali i u Evropi. Poznat je po svojoj saradnji sa David Guetta-om, gde je pored njega set delio i sa drugim velikim imenima i to sa svega svojih 18 godina.

Ovaj mladi DJ pušta će elektronsku dance muziku na predposlednju žurku za ovu sezonu.

DJ Faruk Sabanci nastupa 1. Septembra na Top Hillu.

A nakon uzbudljive elektronske dance večeri, dolazi nam i najluđa noć u 2017. A to je upravo opraštanje od letnje sezone 2017. uz sjajnu atmosferu i dobar provod.  2. Septembra sve goste očakuje, kao i svake sezone, sjajna atmosfera i iznenađujući performansi na Top Hillu.

Tokom tekuće sezone, najveći broj gostiju su bili stranci. Šareni program elektronske muzike i zavidne scene performansa  na visokom nivou je upravo ideja koja se propagira na Top Hillu i koja će da nastoji da prati, sada već kult kvalitetnog zvuka u Crnoj Gori i tokom 2018. Sezone, uz velike promene i još jačeg programa performansa i nastupa, kako stranih, tako i domaćih izvođača.  Veliki broj turista iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Makedonije okupio se na nedeljnim programima Balkan soul-a, gde su najveća muzička imena iz regiona nastupala baš na svima poznatom ‘’brdu’’.