Novosti Budva noću 2019

21. 07 2015.

Senzacija ljeta: Fatboy Slim u klubu Top Hill 22. jula

$naslov - Budva Nocu

Legenda i nekrunisani kralj najboljih žurki na otvorenom Norman Cook, poznat pod pseudonimom Fatboy Slim nastupice u diskoteci Top Hill u srijedu, 22 jula.

Fatboy Slim je britanski DJ i pionir elektronske dens muzike, prepoznatljiv po stilu “big beat” koji je kombinacija hip-hopa, techno, r'n'b i bluza. Fatboy Slim ušao je u istoriju svojim nastupom na plaži u Brajtonu 2002 godine kada je  napravio pravi spektakl natjeravsi 250 hiljada ljudi da plešu cijele večeri do ranih jutarnjih sati.

Prethodno član sastava Disque Attack, Stomping Pondfrogs i The Housemartins sa kojima je objavio hit singlove "Happy Hour" i "Caravan of Love", svoj prvi solo uspijeh postigao je 1989. pjesmom "Blame it on Bassline" koju je uradio zajedno sa MC Wildskim. Učestvuje u osnivanju Beats Internationala, udruženja studijskih muzičara koje su činili pjevač Džesi Grejem, hornista Ešli Slejter i grupa The Mighty Dub Katz zajedno sa Garetom Hansomom (aka GMoney).

Debi album "Better Living Through Chemistry", na kojem se našao hit "Everybody Needs a 303", koji objavljuje 1997. doživljava ogroman uspjeh.

Singl "The Rockafeller Skank" objavljen kao najava albuma "You've Come a Long Way" postaje svjetski hit, a numera "Praise You" sa pomenutog izdanja postaje prvi njegov hit koji se našao na samom vrhu top lista u Britaniji i Americi. Spot za ovu pjesmu režirao je Spajk Džouns, a video je osvojio brojne Gremi i MTV nagrade, dok album osvaja platinasti tiraž.

"Halfway Between the Gutter and the Stars" objavljen je 2000. Za hit singl "Weapon of Choice" u kojem se pojavljuje Kristoferom Voken,vise puta je nagradjivan i ovaj čuveni spot je neizostavan na svim najznacajnijim listama u istoriji muzike.

DIJELIMO DVA KOMPLETA OD DVIJE ULAZNICE, KLIK NA LINK