Prevaranti

Prevaranti

2019

5.4/10

Trajanje: 94

Orginalni Naziv: The Hustle

Godina Izdavanja: 2019

Reditelj: Chris Addison

Glumci: Timothy Simons, Rebel Wilson, Douggie McMeekin, Ashley McGuire

Žanr: Komedija

Rimejk komedije iz 1988. “Pokvareni prevarant”, u kojoj se dvije prevarantkinje nadmeću ne bi li se riješilo koja od njih ostaje u gradu, a koja je gubitnik i odlazi “sa tržišta”.

Rebel Vilson i En Hatavej plijene šarmom, kao par prevarantkinja koje izvode svoje performanse u prelijepom primorskom gradiću na jugu Francuske. Džozefina Česterfild (Hatavej) je glamurozna, zavodljiva Britanka, koja živi u raskošnoj vili u Beaumont-sur-Mer i ima sklonost da nasamari lakovijerne, bogate muškarce iz svih krajeva svijeta. U njen dobro uređen, pedantan život banuće Peni Rast (Rebel Vilson), Australijanka, koja se bavi istim poslom, slobodna i zabavna onoliko koliko je Džozefina proračunata i lukava. Dok Peni nagomilava svoje poduhvate u lokalnim barovima, Džozefina puni sef masivnim dijamantima nakon što je ulovila svoj plijen u raskošnim kockarnicama. Uprkos njihovim različitim metodama, obije su majstori svog zanata, a njihova meta su muškarci koji su povređivali žene.

Talenat i duh ove dvije glumice dobitna su kombinacija u priči kako dvije prevarantkinje pokušavaju da “odrade” naivnog tehnološkog milijardera.